MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
Šamar – revolucija rakije
Tokom Milovanja, kako je ovaj događaj nazvan, hostese su podsticale ekipu da preispituju sva pravila o tome kako se rakija pravi, pije ili poslužuje
Sledeći vikend svi u Rovinj!
Četiri festivalska dana u Rovinju, od 5. do 8. maja, obeležiće paneli i predavanja, razgovori 1 na 1, brojni masterklasovi, cooking show, gala večere i zabavni program
Gastro pregled: Od kada lokali ne rade za praznike?
Sve je više ugostitelja koji spajaju neradne dane za praznike i zatvaraju svoje restorane i klubove od petka do ponedeljka
Vino iz viteških legendi
Tvorci vina su vinari iz kooperative koja pripada proizvođačkoj grupi Loire Propriétés, a cilj im je bio da obnove eksperiment prvi put sproveden 2009. godine, a na osnovu lokalne legende iz srednjeg veka
Prvomajski festival župskog vina u Aleksandrovcu
Zainteresovani za učešće na događaju koji se održava u, kako stoji na plakatu manifestacije, postojbini tamjanike i prokupca, mogu svoje prijave poslati do 27. aprila
Prvi Grow du Monde u Srbiji
GROW je akronim sastavljen od različitih naziva sorte grašac: Graševina, Olaszrizling i Welschriesling, što su, kako kažu organizatori, samo neka od imena ove izvanredne sorte grožđa
Večera na Savi uz vina iločke kuće Trs
Veče je završeno degustacijom desertnog vina, i to izvrsnog iločkog traminca iz kasne berbe, uz nadu da će ovakvih večeri biti još
Viceroy Kopaonik je i zvanično pet friendly
Prošle godine, neposredno pred otvaranje hotela jedno štene se pojavilo ispred hotelskog ulaza i ubrzo osvojio srca zaposlenih
Gastro pregled: Veliko prolećno cvetanje
Vanja Puškar najavio je otvaranje novog restorana u Beogradu, Zagreb je dobio svoje prve Ferdinand knedle, a legendarni Alen Dikas polagano odlazi u vegane
Dobro vino u svakoj prilici uz aplikaciju Eurobank Direktne
EUROPOS aplikacija Eurobank Direktne je odlična opcija za sve one koji žele da naplate svoju robu ili usluge bezgotovinski na brz i jednostavan način, što postaje standard širom sveta
Kozlović Santa Lucia je najbolja malvazija na svetu
Malvazija koja dolazi iz vrlo poznatog vinograda Santa Lucia odnela je ove godine uvedenu titulu Best in Show, a proglašena je i najboljom u kategoriji odležanih malvazija
Vanja Puškar otvara Tisu!
Restoran Tisa bi trebalo da počne sa radom krajem maja kod Đeram pijace u Beogradu u a la carte formatu, dok ponovno otvaranje Irisa malo kasni
Kragujevac je u subotu bio vinsko srce Srbije
Na salonu je učestvovala 91 vinarija iz Srbije i šire balkanske regije, a vinari su predstavili više od 600 etiketa vina
DEJAN ŽIVKOSKI OSTAJE NA ČELU SERSA
Svoje programe kandidati su predstavili u pomalo naelektrisanoj atmosferi, ali se sednica ipak završila pristojnom, civilizovanom diskusijom i poštenim glasanjem
Alen Dikas otvorio kiosk sa veganskim burgerima
Slavni šef u Burgalu nudi i verziju burgera sa kavijarom od patlidžana, ljutim veganskim majonezom i sa kiselim krastavcima, a uz svoje biljne burgere služi pečenu leblebiju ili čips od povrća
«
‹
64
65
66
67
68
69
70
71
72
›
»