MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
Naučite da kuvate!
TEKSAŠKI MASAKR MACERIRANIM TRAMINCEM
Sinoć smo u lokalu Holy Smokes u Cetinjskoj sa zadovoljstvom svedočili savršenom uparivanju verovatno najboljeg teksaškog roštilja na Balkanu sa upečatljivim vinima vinarije Bikicki.
KONAČNO! PROTERUJU DUVAN IZ RESTORANA!
U pojedinim ugostiteljskim objektima u Beogradu zabranjeno je pušenje
Kuhinja kao bojno polje
Istraživači su, pored ostalog, zabeležili da su pojedini nagrađivani šefovi sami sterilizovali svoje povrede na usijanim ringlama, a jedan od njih je rekao da je odlazak na smenu podsećao na odlazak u rat
Holivudske zvezde obožavaju lambrusko!
Čuveni šef Masimo Botura u intervjuu za VinePair kaže da drevna italijanska sorta doživljava veliki procvat
Sintetički alkohol nudi pijanstvo bez mamurluka
Ideja iza stvaranja sintetičke zamene alkohola jeste omogućavanje uživanja u prijatnim efektima alkoholnih pića, bez negativnih posledica kao što je mamurluk, i bez stvaranja fiziološke zavisnosti
VELIKA VINA VELIKIH VINARA
Putevima Istre i Goriških brda
Gastro pregled: Realno, Redžepi je realan
I bez obzira što u celini i dalje ne prihvatam činjenicu o zatvaranju Nome, potpuno verujem da održavanje Redžepijevih standarda nije moguće i da je zato i najavio kraj. Jednostavno, čovek ne želi da se bruka
Vodič kroz najbolje burgere
Malo koje jelo ostavlja toliko prostora za interpretaciju kao burger, o čemu sada mogu da posvedoče i gurmani u našim gradovima, u kojima je sve veća i sve bolja ponuda ovog street food favorita
Sajam ProWein predstavlja bezalkoholna vina!
Mihael Degen, izvršni direktor dizeldorfskog sajma, rekao je za Drinks Business da će u hali 1 posetioci imati priliku da se upoznaju sa ovim važnim rastućim trendom
Butkice, pilići i još ponešto
Gastro priča ovog lokala vrti se oko mariniranih i začinjenih butkica, porkete i malih pečenih pilića koje možete da kombinujete uz nekoliko priloga
Više od 13 hiljada ljudi posetilo Muzej viskija
Tokom pola godine rada realizovane su edukativne radionice o viskiju i viski koktelima, kao i druženja sa specijalnim gostima iz sveta filma i pozorišta, kao i uzbudljivi koncert Električnog orgazma u bašti Muzeja
Vuk Vuletić na svetskom takmičenju somelijera
Vuk Vuletić je minulog decembra pobedio na konkursu za izbor takmičara koji će predstavljati Srbiju i njeno udruženje somelijera SERSA na ovom važnom nadmetanju
Merlot Zvonko Bogdan: Zrelost i koncentracija
U palićkoj kući kažu da su se merlou vratili zahvaljujući shvatanju da za njega imaju savršen položaj, koji ovom vinu daje kontinuirani kvalitet
Gastro pregled: Beograd je (bio) Njujork
Nije ugostiteljstvo cvetalo samo pred Novu godinu, već i dalje cveta, u sred januara, po pravilu najslabijeg meseca za restoratere
«
‹
53
54
55
56
57
58
59
60
61
›
»