MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
GRAŠAC ZA ARHIVU
Degustacija vina Verkat Grašac 4.0 2021
Vanja Puškar otvara ruralni hab na Tari!
Odlaskom na Taru, delovanje New Balkan Cuisine u Beogradu ne prestaje, već se samo širi dijapazon njihovog delovanja, i to sa željom, kako kaže Vanja Puškar, da budu još stabilniji i kre
Novi restoran visoke kuhinje u Beogradu
Iza ovog restorana stoje prepoznatljiva lica domaće HoReCa scene, Jelena Đaković, vlasnica brenda Libra Consulting i uspešni hotelijeri Goran i Nenad Kovaćević
Degustacija najboljih vina iz Hrvatske
Vinart Petit Tasting zakazan je za 25. februar u hotelu Dubrovnik, a sama manifestacija podeljena je u dva dela
Naučite da kuvate!
TEKSAŠKI MASAKR MACERIRANIM TRAMINCEM
Sinoć smo u lokalu Holy Smokes u Cetinjskoj sa zadovoljstvom svedočili savršenom uparivanju verovatno najboljeg teksaškog roštilja na Balkanu sa upečatljivim vinima vinarije Bikicki.
KONAČNO! PROTERUJU DUVAN IZ RESTORANA!
U pojedinim ugostiteljskim objektima u Beogradu zabranjeno je pušenje
Kuhinja kao bojno polje
Istraživači su, pored ostalog, zabeležili da su pojedini nagrađivani šefovi sami sterilizovali svoje povrede na usijanim ringlama, a jedan od njih je rekao da je odlazak na smenu podsećao na odlazak u rat
Holivudske zvezde obožavaju lambrusko!
Čuveni šef Masimo Botura u intervjuu za VinePair kaže da drevna italijanska sorta doživljava veliki procvat
Sintetički alkohol nudi pijanstvo bez mamurluka
Ideja iza stvaranja sintetičke zamene alkohola jeste omogućavanje uživanja u prijatnim efektima alkoholnih pića, bez negativnih posledica kao što je mamurluk, i bez stvaranja fiziološke zavisnosti
VELIKA VINA VELIKIH VINARA
Putevima Istre i Goriških brda
Gastro pregled: Realno, Redžepi je realan
I bez obzira što u celini i dalje ne prihvatam činjenicu o zatvaranju Nome, potpuno verujem da održavanje Redžepijevih standarda nije moguće i da je zato i najavio kraj. Jednostavno, čovek ne želi da se bruka
Vodič kroz najbolje burgere
Malo koje jelo ostavlja toliko prostora za interpretaciju kao burger, o čemu sada mogu da posvedoče i gurmani u našim gradovima, u kojima je sve veća i sve bolja ponuda ovog street food favorita
Sajam ProWein predstavlja bezalkoholna vina!
Mihael Degen, izvršni direktor dizeldorfskog sajma, rekao je za Drinks Business da će u hali 1 posetioci imati priliku da se upoznaju sa ovim važnim rastućim trendom
Butkice, pilići i još ponešto
Gastro priča ovog lokala vrti se oko mariniranih i začinjenih butkica, porkete i malih pečenih pilića koje možete da kombinujete uz nekoliko priloga
«
‹
46
47
48
49
50
51
52
53
54
›
»