MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
Narodne istine su uglavnom ispravne
Nikola Mladenović Matalj kaže da njegov rad velikim delom počiva na tradiciji, koja nam je ostavila sorte spremne za hvatanje ukoštac sa klimatskim promenama
Čije su to zvezde, lepše nego Danice?
Nakon tri godine čekanja, dva restorana u Srbiji Fleur de Sel i Langouste dobila su Mišlenove zvezdice. Tim povodom, ekskluzivno za Outstanding Serbia, dva velika šefa Nikola Stojaković i Marko Đerić pričaju o tome kako se pomeraju granice u gastronomiji
Održan Salon vina u znaku praznika mimoze
Događaj u hotelu Lazure u Herceg Novom okupio je pedeset vinarija sa više od 500 etiketa, uz prateće masterklasove o vinu i viskiju
Outstanding Serbia br. 14: Film, naši Mišlenovi šefovi i još mnogo toga!
Novi broj predstavlja priče o šefovima koji su Srbiju stavili na svetsku gastronomsku mapu, o najpoznatijoj vinariji Negotinske Krajine, lepotama Šarganske osmice...
Zlatna vina Srbije i ove godine pod jednim krovom
U subotu, 1. marta biće održan salon koji okuplja vina iz naše zemlje ovenčana zlatnim medaljama na međunarodnim ocenjivanjima u 2024. godini
Gastro pregled: Sve je više nepušačkih lokala u Beogradu, i to je sjajno!
Gostiju za nepušačke koncepte itekako ima u prestonici, a nije ni tako loše (nama) pušačima, jer ima neke čarolije i u razgovorima sa nepoznatim ljudima ispred restorana
Slavni šef Mišel Huser dolazi na Kopaonik
Mišel Huser, koji iza sebe ima preko 40 godina iskustva, je četvrta generacija kuvara iz svoje porodice koji ponosno nosi prestižnu Mišlenovu zvezdicu
Nebojša Aleksić: I dalje osluškujemo prirodu
Povod za razgovor sa Nebojšom Aleksićem je najava lansiranja dva nova, vrlo zanimljiva sortna vina baš od domaćih sorti – jedne autohtone a druge novostvorene
BIWC ove godine prati i velika vinska konferencija
14. BIWC održaće se od 28-30. maja, a pokrovitelj nadmetanja i pratećih događaja je skupština grada Nause
Uskoro počinje sezona na Jadranu - idete ili ostajete?
Najčešće destinacije za odlazak radnika na more i dalje su Crna Gora i Hrvatska, pa onda i Malta. Ukoliko već sada znate da ćete letnju sezonu provesti radeći na Jadranu, ne bi bilo loše da poslodavcima odmah to i kažete
Odlikovanje iz Italije za prvog čoveka Tikveša
Vinarija Tikveš ove godine obeležava praznik vinogradara i vinara, Svetog Trifuna, u znaku jubileja – 140 godina postojanja
Đorđe Bikicki: Ukus i miris vina su na prvom mestu
Gost naše rubrike „Pet pitanja za...“ je Đorđe Bikicki, osnivač i vlasnik vinarije Bikicki
Gastro pregled: Miris vrućeg hleba na Dorćolu
Pretop se smestio u malom lokalu, sa jedva dva stolića za sedenje, vitrinom i policima sa hlebom od koga miriše ulica
Džastin Kej: Kako su me vina Vojvodine oborila s nogu
Adut Vojvodine su, kako je rekao Džastin Kej, grašac, probus i bordovske kupaže u koje su dodate i lokalne sorte.
Ponovo radi Bristol, i izgleda božanstveno!
Prefiks The ima gotovo svaki kutak u hotelu - The Dining Room, The Library, The Courtyard - jer od Beograda započinje stvaranje hotelskog lanca The Bristol širom sveta
«
‹
1
2
3
4
5
6
7
8
9
›
»