MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
Bliži se jubilarni, deseti Međunarodni dan prokupca!
Praznik naše najvažnije autohtone crne sorte biće obeležen najvećim do sada Salonom prokupca, u istorijskom prostoru Konaka kneginje Ljubice
Vinska šetnja baroknim srcem Fruške gore
Ovogodišnji događaj Fruška Walk & Wine bio je rasprodat, kažu organizatori šetnje duge 7 kilometara na kojoj su se degustirala vina 19 fruškogorskih vinarija
Salon Taste Spain: pršute dostojne kraljeva, i vina za svačiji džep
Događaj u Beogradu demonstrirao je odličan odnos cene i kvaliteta španskih vina, a degustirani su i prvorazredni delikatesi sa Iberijskog poluostrva
Kako smo pojeli Beograd
Završen je Eat Belgrade, manifestacija koja slavi beogradsku gastronomiju i iz godine u godinu prati njen nagli i burni rast
Velike gastro priče u Hangaru
Beogradska gastro konferencija, održana u okviru manifestacije Eat Belgrade, okupila je krem naše ugostiteljske scene
Retke zverke, džez i pank
Erdevik i Deurić u Erdeviku - večera bez povoda, na kojoj je prikazano šta dve vinarije imaju u šteku
Milion i 400 hiljada dinara prikupljeno na 5 Star Dinner!
Već na početku večere shvatili smo zašto je odluka da se ove godine događaj ostvari u saradnji sa pet kuvara mlađih od 30 godina bila odlična
Nova petorka Trivanovića – predvođena sjajnim širazom!
Dve premijerne rezerve i tri nove berbe fruškogorske kuće predstavljene su na degustaciji u Korpa Deli Marketu
Fruška Walk & Wine ove godine vodi kroz srce Sremskih Karlovaca
Šetači će moći da degustiraju vina 19 fruškogorskih vinarija, uz lokalne specijalitete i prigodan muzički program
Pet dana nezaboravne gastronomske avanture
Svi restorani koji učestvuju u Pet dana restorana biće na ulazu vidno obeleženi plakatom manifestacije
Doručak za influensere - uvod u EAT Belgrade!
Doručak, kakav i dolikuje najavi ovakvog gastronomskog događaja, bio je praćen sjajnim penušavcima – od Srbije do Australije - koji su se odlično slagali uz Pizzagram burek i Istokov vrap
Ptice grabljivice čuvaju vinograde u Engleskoj
Pored jastrebova i sokolova, u vinariji Rathfinny Wine Estate koristi se i čileanski plavi orao, u pionirskom projektu čiji će se uspeh proceniti nakon predstojeće berbe
Počelo je odbrojavanje do Eat Belgrade!
U susret velikoj prestoničkoj gastronomskoj manifestaciji, pušten je u rad vebsajt sa svim detaljima o događajima, satnicama, učesnicima...
Otvoren je Yama, prvi sake bar u Srbiji
Lokal na Dorćolu nudi 23 etikete sakea, a iza pionirskog projekta stoji Boris Božić, zaljubljenik u fudbal i u japansko tradicionalno piće
Počinje prodaja ulaznica za 5 Star Dinner!
Ove godine, humanitarna gala večera 5 Star Dinner, po prvi put, održava se u restoranu Legat, i po prvi put, u jednoj kuhinji, varjače ukrštaju mladi, talentovani šefovi do 30 godina - nove mega zvezde kulinarske gastro scene!
«
‹
1
2
3
4
5
6
7
8
9
›
»