MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
Gastro pregled: Gledate li MasterChefa?
Šou je uzbudljiv, takmičari interesantni, sudije na visini zadatka, i sam format nema preterano izraženu crtu rijaliti programa
Održan prvi Mišlenov masterklas u Srbiji
Mišlenov vodič je u Beogradu prisutan već tri godine, a ovaj ekskluzivni masterklas prvi je od tri koji će se dešavati tokom 2024. godine, sa ciljem formiranja svojevrsne zajednice šefova u našoj zemlj
Hiša Franko traži somelijera
Tim Hiše Franko, kao se navodi u oglasu, traži pre svega somelijera sa iskustvom u restoranima visoke gastronomije, ima izražene komunikacijske sposobnosti i ozbiljno poznaje vina i vinske regione
Najbolje gastro destinacije u 2024. godini
U okviru svake destinacije pobrojani su i restorani koje nikako ne bismo smeli da propustimo da posetimo u 2024. godini
Gastro pregled: Loša pica koju svi kupuju
U mom komšiluku, na primer, u krugu od recimo, dva kilometra, samo na jednom mestu možete da naručite picu, a da to nije iz obližnjih restorana koji rade picu ili iz Majstora i Margarite. I svi iz kraja je redovno naručuju, nekad je i red za nju, a pica - nikad gora
Dom za koji nisam ni znao da mi nedostaje
U kolumni koju je napisao za osmi broj magazina Outstanding Serbia by Vino & Fino, Guld piše o korenima svoje ljubavi prema Srbiji i njenom nacionalnom piću
Srbija - zemlja za velika vina
Rad Mladena Dragojlovića okićen je brojnim priznanjima, a najnovija je titula za vinsku ličnost 2023. godine u izboru magazina Vino & Fino
Kokteli u JaM-u inspirisani slovenskim mitovima
Najsnažniji utisak ostavlja koktel Morana, osmišljen u čast snažne slovenske boginje zime, Morane, neobična kombinacija vinjaka i kamilice
Stižu Mišlenovi “ključevi” za najbolje hotele
Izbor hotela koji će na ulazu imato istaknutu tablu sa Mišlenovim ključem biće dostupan uglavnom preko veb sajta
Šumadija među vinskim regijama u brzom usponu
U tekstu koji je potpisao osnivač i urednik sajta Winesofa, Danijel Erčej, ističe se istorijski značaj vinske Šumadije kao adut za posetu ovoj regiji
Gastro pregled: Da li i dalje verujemo Mišlenu?
Poverenje u Mišlenov vodič u ugostiteljskim krugovima daleko je opalo u odnosu na prethodnu godinu
Bez duvanskog dima u Puter bistrou!
Bez obzira što je ventilacija ovde na zavidnom nivou, u jednoj od dve odvojene celine u lokalu od pre nekoliko dana u potpunosti je zabranjeno pušenje
Veselo i svečano
Predstavljamo vam neke od stvarčica, od pristupačnih do zaista ekskluzivnih, koje su nam se dopale u mesecima pred početak novogodišnje šoping euforije
Idris Elba: Šampanjac je vino za svaki dan
Sve je počelo 2016. godine, tokom posete slavnoj kući Sanger u okviru koje radi i legendarna vinarska škola Avize Viti
Rođen iznad vinskog podruma
U trenutku kada je ovaj razgovor vođen, Vinčić nije znao da je njegovo vino proglašeno i za Vino godine 2023. u našem magazinu. Dakle, grašac je najvažniji povod za naš razgovor
«
‹
28
29
30
31
32
33
34
35
36
›
»