MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
Fino iz Putera, vino iz Šumadije!
Sva jela na večeri 7. marta potpisuje šef kuhinje Puter bistroa, talentovani Vladimir Popović, a pratiće ih vina iz butik vinarija Šumadije
Vuk Vuletić: Poslednji put se takmičim
Pre nekoliko dana, sa Vukom Vuletićem smo se sreli kod njega, u Pinot-u, sjajnom bistrou koji je ove godine dospeo i na Mišlenovu listu preporučenih restorana
Gastro pregled: Gastrošor je procvetao!
Gastrošor se nalazi na prostoru Luke Beograd, u najzabačenijem delu donjeg Dorćola, i povezan je sa Silosima, omiljenom beogradskom destinacijom za dobar provod i kulturna dešavanja
Izuzetan uspeh u Nojštatu za vina iz Tikveša
Na prolećnom izdanju takmičenja Mundus Vini, Tikveš je osvojio 2 specijalne nagrade, 6 zlatnih i 1 srebrnu medalju
Otvorene prijave za 13. BIWC
Prošle godine, vina iz Srbije ostvarila su izuzetan uspeh na takmičenju održanom u okrugu Bistrica-Nasaud u Rumuniji
Sedamnaest medalja za vina iz Srbije na Mundus Vini
Vina iz Srbije osvojila su ukupno 17 medalja, šest zlatnih i jedanaest srebrnih, uz priznanje Best of Show – Serbia White za muskat žuti Bianca 2023 iz vinarije Šapat
Skriveni dragulji Srbije na Salonu odabranih vina
Posetioci će dobiti brošuru sa listom i opisom svih vina, a neka od njih, sudeći po najavi na sajtu, biće pretpremijerno degustirana u Radissonu
Nagrada na Mundus Vini za muskat iz Šapata
Trideset i četvrto ocenjivanje Mundus Vini održano je u Nojštatu u Nemačkoj, a vina je ocenjivao žiri koji čini više od tri stotine vinskih profesionalaca iz različitih sektora
Vlada Divljan bio je idol mog detinjstva
O Divljanu, ali i o istarskim i srpskim vinskim temama, Ivica Matošević govori u kratkom intervjuu za Vino & Fino
Grand Tasting u Beogradu okupio vinsku elitu regiona
Grand Tasting, održan u subotu, 24. februara u hotelu Metropol Palace u Beogradu, još jednom je obradovao prestoničke vinoljupce
Gastro pregled: Februarska pustoš u restoranima
U Beogradu, više od polovine restorana u vreme ručka je prazno. Kada kažem prazno, mislim doslovno da u njima nema nijednog gosta, ili su samo jedan ili dva stola zauzeti
Vinska šetnja postaje novi vojvođanski brend
O ambicijama da Fruška gora Walk & Wine postane tradicionalna manifestacija koja će privući i strane turiste razgovaramo sa Natašom Pavlović, direktorkom TO Vojvodina
300 najboljih grašaca stižu na jezero Balaton
Prvi GROW du Monde održao se u Srbiji pre dve godine, a prošle godine je Hrvatska bila domaćin ocenjivanja
Osteria Mozzarella otvorila je trening centar
Za otvaranje trening centra zaslužan je menadžer restorana, Željko Pavlović koji zajedno sa somelijerom Markom Radosavljevićem drži obuke i predavanja koja se tiču vinske kulture i cigara
Vojvođanska vina na Sajmu turizma u Beogradu
U Vinskoj ulici na Beogradskom sajmu, tokom trajanja 45. Međunarodnog sajma turizma, , predstavlja se 18 proizvođača od kojih najveći broj dolazi sa Fruške gore
«
‹
25
26
27
28
29
30
31
32
33
›
»