MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
Dani Istre u restoranu Momi Crazy Fish
Prijatno beogradsko popodne sa gotovo letnjim temperaturama bilo je idealno za lagane morske zalogaje i hladnu malvaziju koji su otvorili ovo gastronomsko-vinsko putovanje
Novi šef kuhinje u restoranu Langouste
O transferu se u kulinarskim krugovima Beorgada šuškalo već neko vreme, pa ova vest i nije preveliko iznenađenje, posebno jer se Đerić dovoljno dugo pripremao da stane na čelo jednog od najboljih srpskih restorana
Svi putevi vode u Rovinj
Rovinj će se treću godinu zaredom, od 19. do 21. aprila, pretvoriti u platformu za raspravu o aktuelnim temama i izazovima s kojima se suočava gastronomska scena
Uspon frankovke u srpskim vinogradima
Ovog puta, pažnju Dušana Vranića privukla je frankovka, sjajna centralnoevropska sorta od koje se, kako je zaključio, u Srbiji prave sve bolja vina
JaM Daily – novi, dnevni koncept u JaM-u
Šef kuhinje Milan Jovanović pripremio je različite menije za svaki dan, a ceo koncept je usmeren ka tome da gost proba više različitih jela u manjim porcijama
Gastro pregled: Novo i jače!
U poslednjih nekoliko nedelja, Beograd je postao bogatiji za nekoliko različitih, i pre svega, dobrih mesta
Večera u restoranu Jerry u pratnji sjajnih srpskih vina
U restoranu Jerry na Novom Beogradu 9. aprila biće priređena fine dining večera za pedeset gostiju po imenu Special Selection, u kojoj će jela visoke kuhinje biti uparena sa vrhunskim vinima domaćih vinarija
Beli kamen: Teroar u čaši
Vina iz linije Beli kamen proizvode se samo u izuzetnim berbama i to od grožđa ubranog na potesu poznatom po naslagama dolomita koje su mu donele ime Beli kamen
Tajne regionalne gastronomije na Weekend Food Festivalu
Stara rovinjska Tvornica duhana postaće od 19. do 21. aprila centar dešavanja i mesto okupljanja svih zaljubljenika u gastronomiju
Nikola Dimitrijević: Uvek sam u restoranu
Dimitrijevića smo sreli baš tu, u restoranu, i objasnio nam je da je njegovo stalno prisustvo neophodno za uspešan rad
Rane prijave za BIWC primaju se do 10. aprila
Predstojeće, 13. izdanje Balkanskog takmičenja i festivala vina (BIWC) održaće se od 4 - 8. juna 2024. u dve zemlje – Turskoj i Bugarskoj
Freixenet zbog suše deklasifikuje čuveni penušavac
Žosep Palau, direktor proizvodnje u kući Freixenet, rekao je poslovnom dnevniku El Economista da će loša berba imati ogroman uticaj na sva svetska tržišta i da ne očekuje da će se ova ozbiljna situacija uskoro promeniti
Splav Lefer: tropska atmosfera na Savskom keju
Restoran je otvoren tek tri nedelje, ali deluje kao da se osoblje već dobro uhodalo. Usluga je dovoljno brza, konobari uigrani, a kuhinja sasvim dobra
Džin Twin Tigers iz Srbije zablistao na crnogorskom takmičenju barmena!
Na takmičenju je učestvovalo 50 barmena i barista iz Crne Gore, Mađarske, Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Turske, Makedonije, Slovenije, Rusije, Kipra i Albanije
Homa – dobitnik nagrade za filantropiju
Bistrou i restoranu u Beogradu dodeljeno je priznanje Virtus za akciju ručkova za prodavce magazina LiceUlice i štićenika Svratišta za decu
«
‹
22
23
24
25
26
27
28
29
30
›
»