MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
Zatvorila se dorćolska picerija Ciao Andiamo
Ciao Andiamo je otvoren u novembru 2023. godine, a zbog očigledno neprofitnog poslovanja zatvoren je nakon godinu i po dana rada
Na vrhovima talasa
Velika Plaža i Ada Bojana i dalje su ambijent koji odiše spontanošću - najduža plaža na Jadranu je mesto i za usamljenike, i za ljubitelje žurki i sportova na vodi
Uskoro počinje Los Silos Burger Fest
Ove godine, festivalski prostor će biti proširen do Luke Beograd, što je bilo i očekivano budući da je prošlogodišnje izdanje oborilo sve rekorde po broju poseta
Premijerno je predstavljena Princeza na zrnu grašca
Princeza je predstavljena na događaju u vinariji na kom je u prvom planu bio ženski deo tima vinarije Deurić predvođen enološkinjom Milicom Ćućuz
Hrana za dušu
Ove pažljivo odabrane knjige spajaju hedonizam, kulturu i znanje - bilo da tragate za filozofijom vina, gastronomskom filozofijom velikih umetnika, ili tražite odgovor na pitanje zašto vam srce zadrhti kad se u istoj rečenici nađu Aristotel i rižoto
Vina iz Srbije ponovo na stolu Džejmsa Saklinga!
Mladen Dragojlović, priznati enolog, po treći put je lično predstavio svoja vina čuvenom kritičaru u njegovom domu u Toskani
Robert Gorjak: Cene su prepreka za srpska vina
Pet pitanja za najpoznatijeg vinskog eksperta iz Slovenije
Odabrano pedeset izvrsnih vina sa Fruške gore
Rezultati će biti proglašeni na ceremoniji u Vili Stanković u Čortanovcima, gde se poslednje subote u avgustu održava Fruška gora Wine Show
Rod Smit MW: Žilavka ima mesto na svetskom tržištu
Ove godine Salon je imao i specijalnog gosta, uvaženog sudiju Roda Smita MW kome je pripala čast da zajedno sa domaćinom otvori ovogodišnji Salon
Jedi da bi uživao, a ne da bi preživeo!
Brija-Savaren nas je učio da unos kvalitetnih namirnica i gastronomsko uživanje vode ka poštovanju principa kojim se on vodio u pisanju svih svojih dela o gastronomiji - a to je da ne jedemo da bi preživeli već da bi uživali
La Boulangerie: i ukus i estetika
U poslednjih nekoliko meseci najviše nam je privukla pažnju nova La Boulangerie lokacija, smeštena u hotelu Bristol, koja je vrlo brzo postala trendesetersko mesto
U visokim potpeticama ka vrhu
Gastronomska scena u Srbiji sve je bolja iz godine u godinu, a Puter Fine Bistro je odličan primer za ovaj stalan uspon
Tuna: Ferari okeanskih dubina
Poštovanje prema tuni podrazumeva i gastronomsku veštinu i erudiciju, i svest o neophodnosti očuvanja ove ribe za budućnost
Trebinje slavi žilavku
Od 2017. godine od kad se manifestacija održava, Salon je ugostio više od 10.000 posetilaca
Znamo gde se seli Dragoljub!
Restoran je sada u procesu selidbe, a radiće u srcu Beograda, na mestu nekadašnjih “ruskih” lokala Ovo Bistro i Jet Set
‹
1
2
3
4
5
6
7
8
9
›
»