MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
Džin sa dahom planinskih vrhova
Dah šume prva je senzacija koja se oseti na nosu: prijatan miris borovih iglica, i ono što očekujemo od vrhunskog džina - kleka, aromatična, snažna, plemenita
Vrelo leto u Dukley Gardens
Najbolji regionalni DJ-evi, dnevne i noćne žurke, nesvakidašnji ambijent na 6 različitih lokacija u Dukley rizortu obećavaju najuzdudljivije leto do sada u ovom hotelskm kompleksu
Vinski glamur u Bokokotorskom zalivu
Nakon deset nezaboravnih izdanja posvećenih vinskoj eleganciji, ovog juna je došlo vreme da SuperWine krene punom parom u nove avanture
VIno & gastronomija: Restorani u vinarijama
Predstavljamo 10 vinarija u Srbiji koje osim dobrih i već etabliranih vina, nude i sjajnu hranu i isti takav servis, u to listom u ambijentu koji poziva na uživanje i hedonizam!
Savršen odmor na visini
Da priroda i luksuzni ugođaji idu ruku pod ruku i da vam je za potpuni “reset” potrebno samo nekoliko dana, sa prvim sunčanim danima pokazuje nam predivni Kopaonik i njegov hotelski dragulj
Francuzi odbacuju vino u korist piva
Oklevanje mladih da konzumiraju alkohol, sve veća popularnost piva i druge promene u potrošačkim navikama počele su da ozbiljno ugrožavaju francuske vinare
Hram hedonizma među šumadijskim brdima
Vinarija Tarpoš već tri godine živi novim životom, raste i razvija se, na radost vinoljubaca i ljubitelja dobre hrane
Moderni Vasa
Za pastry šeficu prestoničkog hotela Hilton, Mirjanu Kresojević. dobra poslastica je ona čiji ukus ostaje dugo na nepcima, poput kombinacije čokolade, oraha i narandže
Gastrošor dobija svoj prvi vinski festival
U Gastrošoru će se 29. juna održati Vinošor, prvi događaj ovog tipa na toj lokaciji, a koji će okupiti desetine izlagača sa domače vinske scene
Vinska karta restorana Fleur de Sel među najboljima na svetu
Fleur de Sel je prvi restoran u Srbiji koji se ovenčao ovim vrlo značajnim priznanjem, postavši tako važan ambasador naše zemlje u svetu visoke gastronomije i dobrog vina
Nova Jasmin a Maslina je dragulj visoke kuhinje
Sredinom juna, doskora skriveni fine dining dragulj novosadske restoranske scene otvoren je na novoj lokaciji, na prvom spratu poslovno - stambene zgrade Park City i sa pogledom na Limanski park
Lipa je nova članica pokreta New Balkan Cuisine
Za sada, ponuda je vrlo svedena, sa akcentom na kvalitetnim namirnicama
Jovica Urošević: Grašac traži vreme!
Enolog Jovica Urošević u vinariji Vinum radi od 2016. godine, prvu berbu u ovoj kući imao je u fantastičnoj 2017. godini u kojoj je razvio najviša očekivanja od grašca
Promocija eko poslovanja uz koktele i Zero Waste hranu
Događaj je održan u sklopu inicijative Dan odgovornosti, koju kompanija Pernod Ricard sprovodi po dvanaesti put
Vina iz zemlje kedrova
Liban ima veoma dugu tradiciju proizvodnje vina koja seže još u biblijska vremena, a burna istorija ove istočnomediteranske zemlje itekako je uticala i na njeno vinarstvo
«
‹
15
16
17
18
19
20
21
22
23
›
»