Početna»Gastro vodič»Restorani»Bizu...
06.03.2016.Peđa Kresojević

Bizu...

Kvalitet i kontinuitet

restoran bizu vinski magazin vino fino
Jedan od restorana koji smo sasvim nepravedno izostavili u našoj listi godišnjih preporuka, prilikom svake posete iznova potvrđuje kako je i koliko važno konstantno insistirati na kvalitetu i konceptu. Jedinstven surf & turf spoj kontinenta i mora, ali i Japana i Evrope na ovdašnjem meniju ima niz specijaliteta koji golicaju i maštu i nepca. Sa druge strane, fini pomaci donose neke sasvim nove senzacije, a u suši odeljku to su Fujiwara tempura brancin, odnosno magične rolnice sa panko prezlom i grilovanom paprikom; pa Ceasar roll sa cveklom, piletinom i cezar prelivom; Fusion pesto i vegetarijanski Flower power. Crni pirinač stiže u efektnoj kombinaciji sa lososom i grilovanim povrćem, Chilly beef raspaljuje nepca u formi taljate sa slatkom sojom i čili papričicama u crnom i belom susamu, a kao kontrast tu je stara dobra prava bajadera, te osvežavajuća Crispy višnja u hrskavoj i vreloj kombinaciji sa vanila sladoledom.
Moderna postavka, savršena usluga i potpuna posvećenost svakom gostu i svakom jelu, čine Bizu draguljem beogradske gastro ponude i stoga: iskrena i topla preporuka.


Andre Nikolića 1-3
011 369 25 70
www.bizu.rs

Foto-galerija

restoran bizu vinski magazin vino fino
restoran bizu vinski magazin vino fino
restoran bizu vinski magazin vino fino