Početna»Fino»Restoran nedelje»Panta rei
restoran nedelje panta rei vinski magazin vino finorestoran nedelje panta rei vinski magazin vino finorestoran nedelje panta rei vinski magazin vino fino

Panta rei

Tadeuša Košćuška 63, Beograd
063 444 643
www.pantarei.co.rs
Omiljeno dorćolsko mesto sa tradicijom dugom gotovo 30 godina, fenomenalno lepim pogledom na ušće Save u Dunav i ukusno uređenom baštom, dobrom hranom i starinskim i prefinjenim šmekom – To je Panta Rei!

Jelovnik je dobro koncipiran, nije ni obiman, niti sveden, a kuhinja predstavlja mešavinu mediteranske i lokalne, srpske hrane. Sve se priprema u otvorenoj kuhinji, sa dosta modernim pristupom kuvanju, u skladu sa stilom talentovanog šefa Nenada Đuričića. Sa kvalitetom ovde nikada nema kompromisa, barata se odličnim namirnicama, a i osoblje ume baš lepo da objasni i preporuči jelo.

Suvo stareni komadi mesa ili sveža morska riba uglavnom su glavna dilema ovde, mada se podjednako jedu i jela domaće kuhinje poput veoma sočne teletine ispod sača u mleku, klasičnih i mnogima omiljenih pohovanih paprika sa sirom ili domaćih kobasica od mangulice.

Bez obzira na sve navedene delicije, njihov čuveni paketić od parmezana sa biftekom i tikvicama i dalje je nešto što se ovde nikad ne zaobilazi i što je i godinama unazad stalna stavka na meniju ovog restorana. Pitate se zašto? Biće vam sve jasno pri prvom zalogaju.

Restoran ima i finu selekciju vina i žestokih alkoholnih pića, dok ni sa koktelima ne bi trebalo da bude greške. Panta rei je jedan kompletan ugostiteljski objekat, restoran u koji se gosti rado vraćaju i mesto koje Dorćolci posebno vole, restoran koji po svim parametrima zaslužuje da bude naš ovonedeljni restoran nedelje i naša preporuka za sunčani vikend koji dolazi.

foto: ​facebook.com/PantaReiRestoran

Još dobrih restorana