Početna»Fino»Restoran nedelje»Kolubara
restoran nedelje kolubara vinski magazin vino finorestoran nedelje kolubara vinski magazin vino finorestoran nedelje kolubara vinski magazin vino fino

Kolubara

Žorža Klemansoa 29d, Beograd
062 444 22 33
www.malakolubara.rs
Na Gastro šoru, novoj i popularnoj beogradskoj gastro lokaciji, pre nekoliko meseci otvorena je nova Kolubara, restoran domaće, tradicionalne hrane. Za razliku od druga dva restorana iz istoimenog lanca, smeštena u centru grada i na Savi, nova Kolubara u imenu nema prefiks Mala. Kada je reč o hrani, zna se šta se u Kolubari nikako ne propušta – sočna teletina ili jagnjetina ispod sača, majstorski spremljen roštilj i sa njim i čuvena pljeskavica poslužena na burek testu, spolja hrskavom, a mekanom unutra.

Nova Kolubara ima još specijaliteta da ponudi, od domaće supe od pevca do tartar bifteka i pljeskavice od konjskog mesa koje ovde nikako ne biste smeli da propustite. Uz dobru hranu, ide i muzikica na uvce, onako taman “za dušu”. Servis je dobar, osoblje veoma ljubazno i gostoprimivo, a celokupna atmosfera odlična.

Ovde se apetit otvara domaćom rakijom od kantariona, a obrok završava sa izvrsnim domaćim kolačima. Uz sve navedene kvalitete, i ceo prostor je veoma lep i autentičan, uređen u starinskom „kafanskom“ stilu sa kariranim stolnjacima i zanimljivim goblenima na zidovima.

Nova Kolubara je i naš ovonedeljni restoran nedelje, popularno mesto u kome se dobro jede dobra domaća hrana, restoran koji zadovoljava sve kriterijume za uspešno ugostiteljstvo.

Još dobrih restorana