Početna»Fino»Restoran nedelje»Emily Garden
restoran nedelje emily garden vinski magazin vino finorestoran nedelje emily garden vinski magazin vino finorestoran nedelje emily garden vinski magazin vino fino

Emily Garden

Vjekoslava Kovača 11, Beograd
069 696026
office@emilyinfo.rs
Emily Garden Bar & Restaurant, kako glasi pun naziv ovog mesta, pre svega je porodično mesto i restoran koji podjednako vole i deca i roditelji, a tek onda bar i super mesto za večernji izlazak, naročito kada su na repertoaru žive svirke. Otvorili su ga pre više od pet godina Biljana i Janko Tipsarević na Olimpu, u okviru sportskog centra i Tipsarevićeve teniske akademije i nazvali ga po svojoj ćerki.

Kada uđete na glavni ulaz SC Olimp, popnete se uz malu uzbrdicu, pa skrenete levo, nailazite prvo na teniske terene, a onda i na veliko šljunkovito igralište za decu pod krošnjama drveća i prostranu, moderno uređenu i veoma udobnu baštu. Do unutrašnjosti restorana možete proći i kroz baštu i kroz Akademiju, a iznad restorana nalazi se i nekoliko soba za smeštaj. Restoran je kao i bašta, prostran i moderan, a čak i unutra nalazi se izdvojen prostor za decu.

Osoblje je veoma srdačno, nenametljivo i brzo, servis je dosta dobar, a sve je u potpunosti podređeno uživanju, pre svega, roditeljskom, zbog sadržajnog igrališta „sa pogledom“ na decu.

Kuhinja je internacionalna, ali sa akcentom na mediteranskim zalogajima. Hrana je dobra, ukusna i fino pripremljena. Za dobar početak dana tu su jaja na nekoliko načina, razne kaše i voćne salate, ali i spolja hrskavi, unutra mekani domaći uštipci koje nemojte propustiti da probate. Stižu uz ajvar, sir ili džem. Ovde možete da pojedete i dosta dobre pice, a iako je u ponudi i posebno osmišljen dečji meni, zbog najmlađih gostiju, u jelovniku ćete naći dosta jela od piletine, što u slučaju ovog lokala nije neki preterani minus budući da je Emily najpre porodični restoran u kome je sve podređeno deci. Ali, neće ni odrasli ostati gladni ovde. Biftek u sosu od šumskog voća, ramstek ili cepkana rebra sa rukolom, paradajzom i maslinama sigurno će zadovoljiti nepca starijih, a još kada se uz to upari dobro vino ili koktel, utisak je i više nego dobar.

foto: tipsarevictennisacademy.com

Još dobrih restorana