MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Fino
»
Restoran nedelje
Restoran nedelje: Puberaj
Hrana je tipična barska, pošteno pripremljena i poslužena sa ljubavlju. Burgeri su ovde oduvek u fokusu, čak i ceo odeljak u meniju, Burgeraj, posvećen je njima
Restoran nedelje: Radgost, Kremna Concept
Iza Radgosta stoji kuvar Nemanja Janković koji je prodao sve što je imao da bi se sa suprugom i decom iz Beograda preselio na Taru i započeo ugostiteljski biznis
Restoran nedelje: Mala Zvezdara
Kolenica se dinsta sedam sati i vrlo je mekana i sočna, a ovde prave i fenomenalan osobuko. Ne propustite da probate ni specijalitet kuće - tradicionalnu mućkalicu
Restoran nedelje: The Dining Room
The Dining Room je glavni restoran hotela, smešten u nastavku lobija, u svedenom i svetlom enterijeru, sa velikim lusterima, svežim cvećem na svakom stolu i finom hranom koju potpisuje mladi Ivan Britka
Restoran nedelje: Delirium Silence
Delirium Silence je drugačiji od drugih. Ovde se slušaju tehno i minimal muzika, a večera služi skoro pa u mraku - svetla su uperena samo u tanjire, i to kakve!
Restoran nedelje: Eggz
I Eggz zaista jeste drugačiji od drugih. Iz naziva lokala možete da zaključite da se cela priča vrti oko jaja - na pažljivo osmišljenom meniju, pronaći ćete sedam različitih premijum sendviča sa jajima
Restoran nedelje: The Risotto Bar
Jelovnik je zasnovan na nekoj vrsti kompromisa između brze hrane i zdravijeg načina života. Podeljen je na dve ključne celine: rižota i paste, uz nekoliko proteinskih jela, opet sa pirinčem u glavnoj ulozi
Restoran nedelje: June
O ovom mestu smo već pisali neposredno nakon otvaranja, i tada smo primetili da je ovo bio “najruskiji” od svih ruskih lokala koje smo tada obišli jer su gosti bili isključivo Rusi. Međutim, godinu dana kasnije situacija se dosta promenila
Restoran nedelje: Taš Pub
Ovde, inače, možete među prvima u gradu da probate i novo Kabinetovo pivo BIK koje je plod saradnje sa starim dobrim BIP-om, a koje svojim gorkim ukusom veoma podseća na staro pivo Beogradske industrije piva
Restoran nedelje: Salaš kod Stare Dunje
Za posebnu pohvalu je to što su na salašu konačno shvatili da je ključ dobre prezentacije jela u umerenosti
Restoran nedelje: Magellan
Restoran je dobio naziv po čuvenom moreplovcu Magelanu, i pri samom ulasku u elegantan prostor imaćete utisak da stupate na brod
Restoran nedelje: Muskat
Muskat je svedenog enterijera i istog takvog menija koji predstavlja pažljivo odabranu selekciju jela italijanske i srpske kuhinje
Restoran nedelje: Merak Balkan Cuisine
Jelovnik je utemeljen na mesu i dobro pripremljenim jelima od povrća, bez izuzetka sezonskog i sa poreklom. Za pljeskavicu tvrde da je napravljena po autentičnom receptu iz čuvene niške kafane Mrak, mi smo je jeli – i zaista je jedna od najboljih u Beorgadu
Restoran nedelje: Sloj
U Sloju je važan svaki sloj, kako kažu iz lokala, a višeslojnost je i očigledna, od uniformi na kojima velikim slovima to I piše, preko šifre za internet do lisnate i slojevite i veoma ukusne hrane
Restoran nedelje: Mali Nevaljali Vuk
Meni je dosta sveden, ali dobro koncipiran i podeljen na male i velike tanjire, namenjene deljenju hrane
1
2
3
4
5
6
7
8
9
›
»