Smešten na Telepu, na bulevaru Patrijarha Pavla u Novom Sadu, Rosetto je za kratko vreme uspeo da postane omiljeni restoran u kome se traži mesto više. Prijatan enterijer i pripadajuća bašta, ponuda koju odlikuju obilne i kvalitetne porcije, ljubazno osoblje i efikasna usluga, činioci su koji u konačnom zbiru daju restoran pun gostiju od ujutru do uveče. Jutarnju ponudu otvara nekoliko obilnih opcija za doručak, a glavni deo bruskete, karpaćo i tuna tartar, za kojima slede obrok salate. Povelik izbor pasta i rižota, kao i desetak pica u tri veličine svedoče o oslanjanju na italijansku tradiciju, koju potvrđuju i nazivi mesnih jela. Marinirani pačiji bataci i veoma dobar biftek u sosu od vrganja samo su neke od perjanica ovdašnjeg jelovnika, a tu su i somborski gulaš, carska rebra i kolenica. Za kraj efektno serviran tiramisu i povelika krempita su obavezni, dok vinska karta sa preko četrdeset etiketa zaokružuje kompletnu ponudu.
Mesto za svako doba dana.Somborska 14a, Novi Sad
021 300 79 46
www.rosetto.rs