MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Gastro vodič
»
Restorani
Kolarac
Kolarac je jedna od retkih starih beogradskih kafana koja je preživela i koja je zadržala stari boemski duh grada
Lorenzo & Kakalamba
Osim hrane koja je izvrsna, enterijer restorana je nesvakidašnji i pomalo luckast i zaista privlači pažnju
Splav Korzo
Ovde se dolazi i na doručak i na ručak i na večeru, desert se nikako ne preskače, a bar jedan koktel podrazumeva
Mihailo
Restoran Mihailo je restoran srpske nacionalne kuhinje čiji kuvari u pripremi starih, tradicionalnih jela koriste moderan pristup
Đerdan
Đerdan je restoran domaće kuhinje, idealno mesto za porodična okupljanja i slavlja, kultna beogradska kafana
Restoran Enso
Degustacioni meni šefovi uglavnom kreiraju prema afinitetima gosta, a zanimljivo je i to da je dostupan čak i u deset gangova
Kafana Dukat
Poznata pirotska kafana Dukat dugi niz godina gosti gurmane iz svih krajeva Srbije, i omiljeno je mesto za ljubitelje kvalitetnih komada mesa, kao i za vinopije i poznavaoce vina s juga
Ćevap kod Dekija
Kod Dekija je uvek dobra atmosfera i uvek vrhunska klopa, a još kada se tu umeša prokupac, greške nema
Gušti mora
Ekskluzivni restoran morskih specijaliteta, konoba Gušti mora posluje od 2003. godine u Beogradu, na mestu na kome joj niko nije prognozirao uspeh
Tri Lepe
Ako vam se jede sveža riba, Tri lepe su svakako pravo mesto za vas. Uz smuđa i drugu tek ulovljenu rečnu ribu, ovde se nudi i širok izbor sveže jadranske ribe i plodova mora
Piknik
U Piknik se ide na čorbu od sveže dunavske ribe koja se sprema u kotliću, kao i zbog čuvenog perkelta posluženog uz turoš čus
Patrick
Tokom cele nedelje, od 11. do 17. oktobra, služiće se prokupac Doja po promotivnim cenama
Mamma Rossa
Mamma Rossa je čuvena picerija iz Pirota, prepoznatljiva po neobičnim picama, sa jagnjetinom, peglanom kobasicom i patlidžanom
Mala Kolubara
Mala Kolubara je restoran domaće, tradicionalne hrane, mesto u koje se rado svraća na teletinu ispod sača ili vruće, uvek sveže praseće pečenje
Steak Supreme
Iako je ovo mesto pre svega namenjeno ljubiteljima odrezaka, ovde će se dobro provesti i oni koji vole morske plodove i mediteransku kuhinju
«
‹
1
2
3
4
5
6
›
»