Početna»Novosti»Novo mesto za burgere i picu u Beogradu
14.04.2023.

Novo mesto za burgere i picu u Beogradu

Ponuda Burgerizze se, kako i ime govori, vrti oko burgera i pica, a kreirali su je šefovi Mladen Aleksendrić i Jovica Bondžić

novost novo mesto za burgere i picu u beogradu vinski magazin vino fino
foto: Jelena Bekvalac
Burgerizza je skroz novo mesto u prestonici, ali je ukus ovih burgera i pica dobro poznat Beograđanima jer su donedavno radili samo dostavu – od sada Burgerizza radi i kao restoran. Nalazi se na Adi Huji, praktično na karting stazi, ima veliku baštu i veoma jednostavan enterijer. Ponuda se vrti oko burgera i pica kao što možete i da primetite iz samog naziva lokala, a kreirali su je šefovi Mladen Aleksendrić i Jovica Bondžić.

Burgeri su sočni i napravljeni od 100 odsto junećeg mesa, a ispred gosta stižu u mekanoj zemički i sa domaćim sosovima. Najveća zvezda među burgerima trenutno je Game Over sa duplim mesom, dosta čedara i hrskavom mocarelom, a odmah za njim idu Green burger koji je 100 odsto plant based i čiji sastav šefovi ne žele da otkriju i Čiki Čiz, burger sa piletinom. Od pica tu je Brukizza, sa koricama punjenim mocarelom i jaka, gurmanska, All you can meat pica sa nekoliko vrsta mesa. Pored burgera i pica, na meniju je i nekoliko slatkiša.