Ovog proleća, uvedene su novine u
Homi - starom dorćolskom
fine dining šarmeru - novo radno vreme i novi jelovnik inspirisan srpskim gastronomskim nasleđem.
Novi meni, kaže njegov tvorac sjajni šef
Filip Ćirić, slavi srpsku tradiciju, ali kroz savremenu i tehnički rafiniranu prizmu gastronomije.
- Heritage meni je nastao iz želje da se autentični sastojci i tradicionalna jela kao što su pastrmka, kečiga, samsa, mangulica, jagnje pramenka sa Stare planine predstave na nov, sofisticiran način, koristeći se tehnikama visoke gastronomije i
slow cooking-a - kaže Filip Ćirić.
Heritage meni stiže u osam sledova, a takođe je novi i
Chef’s Choice meni u Homi u šest sledova koji kombinuje mediteranske i francuske klasike sa lokalnim elementima – rezultat je elegantna fuzija ukusa, tekstura i mirisa.

Za sve one koji su se pitali kada će Ćirić ubaciti svoj fenomenalni bujabez koji nas je oduvao pre nekoliko godina na našoj humanitarnoj večeri
5 Star Dinner – riblja čorba
a la bouillabaisse stiže u drugom sledu
šefovog izbora.- U oba menija, zapravo je inspiracija povezivanje teritorija Srbije, sećanja i tehnika kako bi svaki zalogaj ispričao priču o mestu, vremenu i kulturi – kaže Ćirić.
U novim jelima stare Home možete uživati od utorka do četvrtka od 15 do 22 sata, i od petka do nedelje od 13 do 22 sata. Ove sezone, restoran ne radi ponedeljkom.